Hotel Narvil Conference & Spa, Serock
Hotel Narvil Conference & Spa, Serock
Sylwester w Hollywood

Sylwester w Hollywood

/ Wyśmienita zabawa w filmowym stylu z zespołem Max Band / warsztaty taneczne z Iwoną Pavlović / przebojowy Marek Sierocki w roli DJa / śniadanie noworoczne / program atrakcji / nocleg /
Wybierz wariant oferty
1 noc
1 noc
2 noce
od 3 600 / noc

Sylwester w Hollywoodzkim stylu zaledwie w 30 minut od Warszawy?
Tak, to możliwe! Hotel Narvil w Serocku zaprasza na iście szampańską zabawę w klimacie filmowym!
Będzie bajecznie, będzie tanecznie. W filmowy klimat na parkiecie wprowdzi Was znany i lubiany Marek Sierocki, a o taneczną formę zadba nie kto inny, jak "Czarna Mamba", czyli Iwona Pavlović.

To nie wszystko! O niepowtarzalne wrażenia kulinarne zadbają nasi Szefowie Kuchni, serwując menu w hollywoodzkim stylu.

ZOBACZ PEŁNE MENU

Pakiet SYLWESTER w STYLU HOLLYWOOD obejmuje:

  • Niezapomniany Bal Sylwestrowy
  • Nocleg w komfortowym pokoju
  • Wczesny check-in
  • Śniadanie noworoczne
  • Program i opieka dla dzieci w klubie "Narvilandia”
  • Wstęp do strefy basenowej z hydromasażami, jacuzzi, saunami oraz do sali fitness
  • Wstęp do rodzinnej strefy rekreacji z tenisem stołowym, piłkarzykami, dartem i konsolami do gier
  • Miejsce parkingowe

Naszych najmłodszych Gości w wieku od 4 do 12 lat zapraszamy na specialny Dziecięcy Bal przygotowany w sali zabaw Narvilandia!

Rozgrzewkę sylwestrową zaczniemy nieco wcześniej, bo już 30 i 31 grudnia. Iwona Pawlović zadba, by nikt nie miał obaw przed wyjściem na parkiet i poprowadzi lekcje tańca.

Spędź noc sylwestrową pełną niezapomnianych wrażeń i powitaj Nowy Rok 2023 w hotelu Narvil.
Zapraszamy!

Wyżywienie

MENU KOLACJI SYLWESTROWEJ 2022/23

BUFETY ZIMNE

Green Hollywood

Chrupiący Falafel z ciecierzycy z kolendrą, czosnkiem i kuminem, avocado w tempurze z sosem Chipotle, / Guacamole, Nachos, salsa pomidorowa, kwaśna śmietana, / Glazurowane kolorowe marchewki, sezam, kardamon, miód żurawinowy / Tempeh – /fermentowane ziarna soi / w glazurze sojowo – cytrusowej / Labne - odciśnięty jogurt grecki z sumakiem i granatem / Zapiekana cukinia z serem i tymiankiem / Bakłażan słodko – kwaśny z papryką i kolendrą / Seler naciowy z jabłkiem, orzechami w karmelu / Kolorowe pomidorki w stylu ceviche z czosnkiem, imbirem i kolendrą /  Młody szpinak z suszonym miso, dresingiem Yuzu, serem Parmigiano Regiano i smażonym porem / Marynowane carpacio z białej rzepy, rzodkiewki i kalarepy z winegret cytrynowym / Baby Pak – Choi z dresingiem sezamowym i zestami z cytryny / Marynowane Tofu z palonym sezamem, miso i soją włochatą /  Wybór kolorowych salat : Rucola, Lodowa, Lollo Rosso, Lollo Bianco, Rzymska, Frise, Roszponka, Masłowa, Radicchio, Cykoria / Dodatki: ser Parmesan, grillowany kurczak, czerwona cebula, kolorowe papryki, papryka Jalapenos, pomidory cherry, pomidory cząstki, zielony ogórek, mini mozzarella, kapary, oliwki marynowane zielone, czarne oliwki, pomidory suszone, ciecierzyca, sambal olek, kiełki fasoli mung, cząstki cytryny, pestki słonecznika, pestki dyni, ser Lazur, crotony chlebowe

California Bay

Łosoś, Tequilla, chilli, agar / Krewetki, cumin, limonka, imbir / Tuńczyk, pomarańcz, majonez curry, puder Miso /  Cienko krojone płatki kalmara z salsą z mango, avocado, świeża kolendra / Macki ośmiornicy z chili i sezamem / Mule normandzkie z czosnkiem, natką, chilli i białym winem / Pieczony filet z troci w chilli, miodzie i sosie sojowym, świeża kolendra / Peklowana pierś kacza z tamaryndowcem i salsą z mango i Jalapenos / Polędwica wołowa z karmelizowanym czosnkiem, chrupiącymi orzeszkami macadamia / Koper włoski, raki, winegret Pernod / Sałatka ‘’Kani’’ z krabem, ogórkiem i Mayo

Hollywood menu

Troć atlantycka, jalapenos krem fresh / Wędzony i pieczony jesiotr z kawiorowym cream fresh
i pancakes gryczane / Węgorz wędzony faszerowany musem z podwędzanego twarogu / Carpacio z merlina, cytrusy, chilli, kapary / Wędzony halibut, żółtko confit, ziemniaki kreolskie / Fileciki anchovis z cytryną, suszonymi pomidorami i chilli / Wrapy z tortilli, grillowany kurczak, pieczone bataty, chipotle, serek philadelphia /  Wrapy z sałaty lodowej, chrupiące warzywa, Tzatziki / Amerykańska wołowina Angus po angielsku z sosem rosyjskim a’la Ruben / Pieczone płatki indyka z sosem z pieczonego tuńczyka i białego wina / Sałatka z matiasów / Cod salad z avocado, serem blue, bekonem i kurczakiem

BUFETY GORĄCE

Bufet gorący I

Gęsta zupa z tortillą, czerwoną fasolą, pomidorami i wieprzowiną / Chowder ze skorupiaków, ryb ze śmietaną, smażonym boczkiem, ziemniakami i warzywami / Kaczka pekińska pieczona z imbirem, sezamem i grzybami Shitake / Polędwica z żabnicy z gremolatą z Chorizo i emulsją z czerwonej cebuli z dodatkiem kuminu / Dziki łosoś z miso, glazurowanym w sosie Unagi kapustą Pak – Choi i palonym sezamem / Ziemniaki Larette z ziołami ogrodowymi, oliwą i kruszonką / Pierożki z nadzieniem w esencjonalnym consome wołowym
z olejem lubczykowym / Gnocchi z truflami, kozim serem, konfiturą z czerwonej cebuli
i serem Tete di Moine / Ragout z warzyw: koper włoski, cukinia, papryka, bakłażan, ciecierzyca, świeże pomidory, karczochy, dzikie brokuły

Bufert gorący II (0:30)

Duszone flaczki z pomidorami, nóżkami cielęcymi i ziołami / Ravioli z bakłażanem, pomidorowym coulis i oliwą bazyliową / Pikantne stew z fasolą Pinto i kiełbaskami, wędzoną papryką chipotle i kolendrą / Kremowe purre ziemniaczane z czosnkiem i śmietaną / Chicche ziemniaczane z oliwą rozmarynową, płatkami czosnku
i pomidorkami concase / Meat balls jagnięce z jogurtem z miętą

DESERY

Magiczne słodkości – oskarowy wybór mono deserów / Kokosowa Pannacotta, galaretka szampan. Blue Coracao / Mus Velvet, krokant biała czekolada, kawior pomarańcza / Cremoux gorzka czekolada, Kahlua, jeżyna / Mus malina, miód gryczany. silver biszkopt / Owoce

MENU BALU DZIECIĘCEGO

Mini kanapeczki z szynką i serem
Jeżyki owocowe z winogronami i serem
Myszki z jajek
Biedroneczki z szynką
Ptysie z bitą śmietaną
Mini eklerki z kremem waniliowym
Żelki, M&M, lizaki Chupa Chups
Mini burgery
Mini pizza
Kukurydza z masłem

STACJE LIVE

Chlebek Gua Boa | od 21:00

Chlebek Gua Boa z wieprzowiną, warzywami, kurczakiem, wołowiną
Do wyboru podane z orzeszkami, kolendrą, sosem słodko – ostrym, teriyaki, BBQ, sojowo – musztardowy.

Krewetki  | od 22:30

Krewetki Tygrysie przygotowywane na zamówienie z sosem kremowo – sojowym z chrupiącymi warzywami

Sushi | od 0:30

Stacja California Sushi rolls, Futomaki, Vegge roll, Uramaki, Kami maki - maki w papierze sojowym
Sosy i dodatki: Kabayaki, słodki sos sojowy, Spicy mayo, pikantny japoński majonez, Imbir marynowany, Wasabi

Wołowina Black Angus | od 1:30

Wołowina Black Angus pieczony ryb eye i antrykot podany z sosami-pieprzowy, czerwone wino oraz masło truflowe i ziemniakami confit zapiekanych z serem Grana Padano

OPEN BAR

Wódka Ostoya, Ballantines, Chivas Regal, piwo beczkowe Żywiec, wino białe i czerwone, wino musujące /  Kawa, herbata, woda niegazowana, soki owocowe, napoje gazowane: C

oca Cola, Sprite, Kinley / O północy kieliszek szampana G.H.Mumm

KOKTAJLE 

Ice French 75
Beefeater Spritz
Gin & Tonic
Mojito
Cuba Libre
Chivas Old Fashioned
Whisky Sour
Mountain Breeze

 

Na etapie dokonywania rezerwacji prosimy o informację o ewentualnych alergiach lub dietach specialnych

Organizacja i sposób serwowania posiłków może ulec zmianie zgodnie z aktualnymi rekomendacjami MR i GIS. Hotel zastrzega sobie także prawo do zmiany formy serwisu posiłków ze względu na liczbę przebywających w hotelu Gości. Pakiet rozpoczyna się kolacją sylwestrową w dniu przyjazdu i kończy noworocznym śniadaniem w dniu wyjazdu. Hotel zastrzega sobie prawo ewentualnej zmiany poszczególnych składników menu wynikającej z dostępności. Menu dostępne dla całego stolika.

Warto wiedzieć

WAŻNE INFORMACJE DOTYCZĄCE KOLACJI SYLWESTROWEJ:

Impreza sylwestrowa odbędzie się w godz. 20.00-4.00

Miejsca przy stoliku przydzielane są w zależności od kolejności dokonywania rezerwacji.

 

 

 

Ważne informacje
Przyjazd: 16:00
Wyjazd: 12:00
Metody płatności:
Visa Visa Electron MasterCard Maestro American Express Diners
Polityka względem dzieci

Dzieci do lat 3: bezpłatnie (nocleg w łóżku rodziców).  Dzieci 4-12: 130 zł / doba. Dzieci 13-17: 200 zł / doba. Istnieje możliwość wypożyczenia łóżeczka dziecięcego w momencie dokonywania rezerwacji (na podstawie dostępności) w cenie 50 PLN. *Powyższe warunki nie dotyczą ofert HB i FB. Szczegóły uzyskasz kontaktując się z Działem Rezerwacji Indywidualnej.  

Polityka względem zwierząt

Akceptowane, za opłatą. Opłata za pobyt zwierzęcia wynosi 100 zł za dobę w pokoju Standard oraz 130 zł za dobę w pokoju wyższej kategorii.

Parking - informacje

Parking dla gości indywidualnych jest bezpłatny.

Warunki anulacji

Rezerwacja może być bezkosztowo anulowana w terminie do 5 dni przed przyjazdem, W takim przypadku wpłacona przedpłata zostanie zwrócona w terminie 7 dni od zgłoszenia anulowania rezerwacji. W przypadku anulowania rezerwacji po tym terminie lub niepojawienia się w obiekcie w dniu przyjazdu obiekt obciąży gościa za 100.00% wartości rezerwacji. W celu zagwarantowania rezerwacji wymagane jest podanie danych karty kredytowej lub dokonanie przedpłaty za 100.00% wartości rezerwacji za pośrednictwem systemu płatności online.

Sprawdź pozostałe oferty

1 noc
od 3 600 /noc
Rezerwacja może być bezkosztowo anulowana w terminie do 5 dni przed przyjazdem, W takim przypadku wpłacona przedpłata zostanie zwrócona w terminie 7 dni od zgłoszenia anulowania rezerwacji. W przypadku anulowania rezerwacji po tym terminie lub niepojawienia się w obiekcie w dniu przyjazdu obiekt obciąży gościa za 100.00% wartości rezerwacji. W celu zagwarantowania rezerwacji wymagane jest podanie danych karty kredytowej lub dokonanie przedpłaty za 100.00% wartości rezerwacji za pośrednictwem systemu płatności online.

Sylwester w Hollywoodzkim stylu zaledwie w 30 minut od Warszawy?
Tak, to możliwe! Hotel Narvil w Serocku zaprasza na iście szampańską zabawę w klimacie filmowym!
Będzie bajecznie, będzie tanecznie. W filmowy klimat na parkiecie wprowdzi Was znany i lubiany Marek Sierocki, a o taneczną formę zadba nie kto inny, jak "Czarna Mamba", czyli Iwona Pavlović.

To nie wszystko! O niepowtarzalne wrażenia kulinarne zadbają nasi Szefowie Kuchni, serwując menu w hollywoodzkim stylu.

ZOBACZ PEŁNE MENU

Pakiet SYLWESTER w STYLU HOLLYWOOD obejmuje:

  • Niezapomniany Bal Sylwestrowy
  • Nocleg w komfortowym pokoju
  • Wczesny check-in
  • Śniadanie noworoczne
  • Program i opieka dla dzieci w klubie "Narvilandia”
  • Wstęp do strefy basenowej z hydromasażami, jacuzzi, saunami oraz do sali fitness
  • Wstęp do rodzinnej strefy rekreacji z tenisem stołowym, piłkarzykami, dartem i konsolami do gier
  • Miejsce parkingowe

Naszych najmłodszych Gości w wieku od 4 do 12 lat zapraszamy na specialny Dziecięcy Bal przygotowany w sali zabaw Narvilandia!

Rozgrzewkę sylwestrową zaczniemy nieco wcześniej, bo już 30 i 31 grudnia. Iwona Pawlović zadba, by nikt nie miał obaw przed wyjściem na parkiet i poprowadzi lekcje tańca.

Spędź noc sylwestrową pełną niezapomnianych wrażeń i powitaj Nowy Rok 2023 w hotelu Narvil.
Zapraszamy!

Wyżywienie

MENU KOLACJI SYLWESTROWEJ 2022/23

BUFETY ZIMNE

Green Hollywood

Chrupiący Falafel z ciecierzycy z kolendrą, czosnkiem i kuminem, avocado w tempurze z sosem Chipotle, / Guacamole, Nachos, salsa pomidorowa, kwaśna śmietana, / Glazurowane kolorowe marchewki, sezam, kardamon, miód żurawinowy / Tempeh – /fermentowane ziarna soi / w glazurze sojowo – cytrusowej / Labne - odciśnięty jogurt grecki z sumakiem i granatem / Zapiekana cukinia z serem i tymiankiem / Bakłażan słodko – kwaśny z papryką i kolendrą / Seler naciowy z jabłkiem, orzechami w karmelu / Kolorowe pomidorki w stylu ceviche z czosnkiem, imbirem i kolendrą /  Młody szpinak z suszonym miso, dresingiem Yuzu, serem Parmigiano Regiano i smażonym porem / Marynowane carpacio z białej rzepy, rzodkiewki i kalarepy z winegret cytrynowym / Baby Pak – Choi z dresingiem sezamowym i zestami z cytryny / Marynowane Tofu z palonym sezamem, miso i soją włochatą /  Wybór kolorowych salat : Rucola, Lodowa, Lollo Rosso, Lollo Bianco, Rzymska, Frise, Roszponka, Masłowa, Radicchio, Cykoria / Dodatki: ser Parmesan, grillowany kurczak, czerwona cebula, kolorowe papryki, papryka Jalapenos, pomidory cherry, pomidory cząstki, zielony ogórek, mini mozzarella, kapary, oliwki marynowane zielone, czarne oliwki, pomidory suszone, ciecierzyca, sambal olek, kiełki fasoli mung, cząstki cytryny, pestki słonecznika, pestki dyni, ser Lazur, crotony chlebowe

California Bay

Łosoś, Tequilla, chilli, agar / Krewetki, cumin, limonka, imbir / Tuńczyk, pomarańcz, majonez curry, puder Miso /  Cienko krojone płatki kalmara z salsą z mango, avocado, świeża kolendra / Macki ośmiornicy z chili i sezamem / Mule normandzkie z czosnkiem, natką, chilli i białym winem / Pieczony filet z troci w chilli, miodzie i sosie sojowym, świeża kolendra / Peklowana pierś kacza z tamaryndowcem i salsą z mango i Jalapenos / Polędwica wołowa z karmelizowanym czosnkiem, chrupiącymi orzeszkami macadamia / Koper włoski, raki, winegret Pernod / Sałatka ‘’Kani’’ z krabem, ogórkiem i Mayo

Hollywood menu

Troć atlantycka, jalapenos krem fresh / Wędzony i pieczony jesiotr z kawiorowym cream fresh
i pancakes gryczane / Węgorz wędzony faszerowany musem z podwędzanego twarogu / Carpacio z merlina, cytrusy, chilli, kapary / Wędzony halibut, żółtko confit, ziemniaki kreolskie / Fileciki anchovis z cytryną, suszonymi pomidorami i chilli / Wrapy z tortilli, grillowany kurczak, pieczone bataty, chipotle, serek philadelphia /  Wrapy z sałaty lodowej, chrupiące warzywa, Tzatziki / Amerykańska wołowina Angus po angielsku z sosem rosyjskim a’la Ruben / Pieczone płatki indyka z sosem z pieczonego tuńczyka i białego wina / Sałatka z matiasów / Cod salad z avocado, serem blue, bekonem i kurczakiem

BUFETY GORĄCE

Bufet gorący I

Gęsta zupa z tortillą, czerwoną fasolą, pomidorami i wieprzowiną / Chowder ze skorupiaków, ryb ze śmietaną, smażonym boczkiem, ziemniakami i warzywami / Kaczka pekińska pieczona z imbirem, sezamem i grzybami Shitake / Polędwica z żabnicy z gremolatą z Chorizo i emulsją z czerwonej cebuli z dodatkiem kuminu / Dziki łosoś z miso, glazurowanym w sosie Unagi kapustą Pak – Choi i palonym sezamem / Ziemniaki Larette z ziołami ogrodowymi, oliwą i kruszonką / Pierożki z nadzieniem w esencjonalnym consome wołowym
z olejem lubczykowym / Gnocchi z truflami, kozim serem, konfiturą z czerwonej cebuli
i serem Tete di Moine / Ragout z warzyw: koper włoski, cukinia, papryka, bakłażan, ciecierzyca, świeże pomidory, karczochy, dzikie brokuły

Bufert gorący II (0:30)

Duszone flaczki z pomidorami, nóżkami cielęcymi i ziołami / Ravioli z bakłażanem, pomidorowym coulis i oliwą bazyliową / Pikantne stew z fasolą Pinto i kiełbaskami, wędzoną papryką chipotle i kolendrą / Kremowe purre ziemniaczane z czosnkiem i śmietaną / Chicche ziemniaczane z oliwą rozmarynową, płatkami czosnku
i pomidorkami concase / Meat balls jagnięce z jogurtem z miętą

DESERY

Magiczne słodkości – oskarowy wybór mono deserów / Kokosowa Pannacotta, galaretka szampan. Blue Coracao / Mus Velvet, krokant biała czekolada, kawior pomarańcza / Cremoux gorzka czekolada, Kahlua, jeżyna / Mus malina, miód gryczany. silver biszkopt / Owoce

MENU BALU DZIECIĘCEGO

Mini kanapeczki z szynką i serem
Jeżyki owocowe z winogronami i serem
Myszki z jajek
Biedroneczki z szynką
Ptysie z bitą śmietaną
Mini eklerki z kremem waniliowym
Żelki, M&M, lizaki Chupa Chups
Mini burgery
Mini pizza
Kukurydza z masłem

STACJE LIVE

Chlebek Gua Boa | od 21:00

Chlebek Gua Boa z wieprzowiną, warzywami, kurczakiem, wołowiną
Do wyboru podane z orzeszkami, kolendrą, sosem słodko – ostrym, teriyaki, BBQ, sojowo – musztardowy.

Krewetki  | od 22:30

Krewetki Tygrysie przygotowywane na zamówienie z sosem kremowo – sojowym z chrupiącymi warzywami

Sushi | od 0:30

Stacja California Sushi rolls, Futomaki, Vegge roll, Uramaki, Kami maki - maki w papierze sojowym
Sosy i dodatki: Kabayaki, słodki sos sojowy, Spicy mayo, pikantny japoński majonez, Imbir marynowany, Wasabi

Wołowina Black Angus | od 1:30

Wołowina Black Angus pieczony ryb eye i antrykot podany z sosami-pieprzowy, czerwone wino oraz masło truflowe i ziemniakami confit zapiekanych z serem Grana Padano

OPEN BAR

Wódka Ostoya, Ballantines, Chivas Regal, piwo beczkowe Żywiec, wino białe i czerwone, wino musujące /  Kawa, herbata, woda niegazowana, soki owocowe, napoje gazowane: C

oca Cola, Sprite, Kinley / O północy kieliszek szampana G.H.Mumm

KOKTAJLE 

Ice French 75
Beefeater Spritz
Gin & Tonic
Mojito
Cuba Libre
Chivas Old Fashioned
Whisky Sour
Mountain Breeze

 

Na etapie dokonywania rezerwacji prosimy o informację o ewentualnych alergiach lub dietach specialnych

Organizacja i sposób serwowania posiłków może ulec zmianie zgodnie z aktualnymi rekomendacjami MR i GIS. Hotel zastrzega sobie także prawo do zmiany formy serwisu posiłków ze względu na liczbę przebywających w hotelu Gości. Pakiet rozpoczyna się kolacją sylwestrową w dniu przyjazdu i kończy noworocznym śniadaniem w dniu wyjazdu. Hotel zastrzega sobie prawo ewentualnej zmiany poszczególnych składników menu wynikającej z dostępności. Menu dostępne dla całego stolika.

Warto wiedzieć

WAŻNE INFORMACJE DOTYCZĄCE KOLACJI SYLWESTROWEJ:

Impreza sylwestrowa odbędzie się w godz. 20.00-4.00

Miejsca przy stoliku przydzielane są w zależności od kolejności dokonywania rezerwacji.

 

 

 

2 noce
od 4 500 /pobyt
Rezerwacja może być bezkosztowo anulowana w terminie do 5 dni przed przyjazdem, W takim przypadku wpłacona przedpłata zostanie zwrócona w terminie 7 dni od zgłoszenia anulowania rezerwacji. W przypadku anulowania rezerwacji po tym terminie lub niepojawienia się w obiekcie w dniu przyjazdu obiekt obciąży gościa za 100.00% wartości rezerwacji. W celu zagwarantowania rezerwacji wymagane jest podanie danych karty kredytowej lub dokonanie przedpłaty za 100.00% wartości rezerwacji za pośrednictwem systemu płatności online.

Sylwester w Hollywoodzkim stylu zaledwie w 30 minut od Warszawy?
Tak, to możliwe! Hotel Narvil w Serocku zaprasza na iście szampańską zabawę w klimacie filmowym!
Będzie bajecznie, będzie tanecznie. W filmowy klimat na parkiecie wprowdzi Was znany i lubiany Marek Sierocki, a o taneczną formę zadba nie kto inny, jak "Czarna Mamba", czyli Iwona Pavlović.

To nie wszystko! O niepowtarzalne wrażenia kulinarne zadbają nasi Szefowie Kuchni, serwując menu w hollywoodzkim stylu.

ZOBACZ PEŁNE MENU

Pakiet SYLWESTER w STYLU HOLLYWOOD obejmuje:

  • Niezapomniany Bal Sylwestrowy
  • 2 Noclegi w komfortowym pokoju
  • Wczesny check-in
  • Kolację w dniu 30.12,
  • Śniadanie w dniu 31.12,
  • Śniadanie noworoczne
  • Program i opieka dla dzieci w klubie "Narvilandia”
  • Wstęp do strefy basenowej z hydromasażami, jacuzzi, saunami oraz do sali fitness
  • Wstęp do rodzinnej strefy rekreacji z tenisem stołowym, piłkarzykami, dartem i konsolami do gier
  • Miejsce parkingowe

Naszych najmłodszych Gości w wieku od 4 do 12 lat zapraszamy na specialny Dziecięcy Bal przygotowany w sali zabaw Narvilandia!

Rozgrzewkę sylwestrową zaczniemy nieco wcześniej, bo już 30 i 31 grudnia. Iwona Pawlović zadba, by nikt nie miał obaw przed wyjściem na parkiet i poprowadzi lekcje tańca.

Spędź noc sylwestrową pełną niezapomnianych wrażeń i powitaj Nowy Rok 2023 w hotelu Narvil.
Zapraszamy!

Wyżywienie

MENU KOLACJI SYLWESTROWEJ 2022/23

BUFETY ZIMNE

Green Hollywood

Chrupiący Falafel z ciecierzycy z kolendrą, czosnkiem i kuminem, avocado w tempurze z sosem Chipotle, / Guacamole, Nachos, salsa pomidorowa, kwaśna śmietana, / Glazurowane kolorowe marchewki, sezam, kardamon, miód żurawinowy / Tempeh – /fermentowane ziarna soi / w glazurze sojowo – cytrusowej / Labne - odciśnięty jogurt grecki z sumakiem i granatem / Zapiekana cukinia z serem i tymiankiem / Bakłażan słodko – kwaśny z papryką i kolendrą / Seler naciowy z jabłkiem, orzechami w karmelu / Kolorowe pomidorki w stylu ceviche z czosnkiem, imbirem i kolendrą /  Młody szpinak z suszonym miso, dresingiem Yuzu, serem Parmigiano Regiano i smażonym porem / Marynowane carpacio z białej rzepy, rzodkiewki i kalarepy z winegret cytrynowym / Baby Pak – Choi z dresingiem sezamowym i zestami z cytryny / Marynowane Tofu z palonym sezamem, miso i soją włochatą /  Wybór kolorowych salat : Rucola, Lodowa, Lollo Rosso, Lollo Bianco, Rzymska, Frise, Roszponka, Masłowa, Radicchio, Cykoria / Dodatki: ser Parmesan, grillowany kurczak, czerwona cebula, kolorowe papryki, papryka Jalapenos, pomidory cherry, pomidory cząstki, zielony ogórek, mini mozzarella, kapary, oliwki marynowane zielone, czarne oliwki, pomidory suszone, ciecierzyca, sambal olek, kiełki fasoli mung, cząstki cytryny, pestki słonecznika, pestki dyni, ser Lazur, crotony chlebowe

California Bay

Łosoś, Tequilla, chilli, agar / Krewetki, cumin, limonka, imbir / Tuńczyk, pomarańcz, majonez curry, puder Miso /  Cienko krojone płatki kalmara z salsą z mango, avocado, świeża kolendra / Macki ośmiornicy z chili i sezamem / Mule normandzkie z czosnkiem, natką, chilli i białym winem / Pieczony filet z troci w chilli, miodzie i sosie sojowym, świeża kolendra / Peklowana pierś kacza z tamaryndowcem i salsą z mango i Jalapenos / Polędwica wołowa z karmelizowanym czosnkiem, chrupiącymi orzeszkami macadamia / Koper włoski, raki, winegret Pernod / Sałatka ‘’Kani’’ z krabem, ogórkiem i Mayo

Hollywood menu

Troć atlantycka, jalapenos krem fresh / Wędzony i pieczony jesiotr z kawiorowym cream fresh
i pancakes gryczane / Węgorz wędzony faszerowany musem z podwędzanego twarogu / Carpacio z merlina, cytrusy, chilli, kapary / Wędzony halibut, żółtko confit, ziemniaki kreolskie / Fileciki anchovis z cytryną, suszonymi pomidorami i chilli / Wrapy z tortilli, grillowany kurczak, pieczone bataty, chipotle, serek philadelphia /  Wrapy z sałaty lodowej, chrupiące warzywa, Tzatziki / Amerykańska wołowina Angus po angielsku z sosem rosyjskim a’la Ruben / Pieczone płatki indyka z sosem z pieczonego tuńczyka i białego wina / Sałatka z matiasów / Cod salad z avocado, serem blue, bekonem i kurczakiem

BUFETY GORĄCE

Bufet gorący I

Gęsta zupa z tortillą, czerwoną fasolą, pomidorami i wieprzowiną / Chowder ze skorupiaków, ryb ze śmietaną, smażonym boczkiem, ziemniakami i warzywami / Kaczka pekińska pieczona z imbirem, sezamem i grzybami Shitake / Polędwica z żabnicy z gremolatą z Chorizo i emulsją z czerwonej cebuli z dodatkiem kuminu / Dziki łosoś z miso, glazurowanym w sosie Unagi kapustą Pak – Choi i palonym sezamem / Ziemniaki Larette z ziołami ogrodowymi, oliwą i kruszonką / Pierożki z nadzieniem w esencjonalnym consome wołowym
z olejem lubczykowym / Gnocchi z truflami, kozim serem, konfiturą z czerwonej cebuli
i serem Tete di Moine / Ragout z warzyw: koper włoski, cukinia, papryka, bakłażan, ciecierzyca, świeże pomidory, karczochy, dzikie brokuły

Bufert gorący II (0:30)

Duszone flaczki z pomidorami, nóżkami cielęcymi i ziołami / Ravioli z bakłażanem, pomidorowym coulis i oliwą bazyliową / Pikantne stew z fasolą Pinto i kiełbaskami, wędzoną papryką chipotle i kolendrą / Kremowe purre ziemniaczane z czosnkiem i śmietaną / Chicche ziemniaczane z oliwą rozmarynową, płatkami czosnku
i pomidorkami concase / Meat balls jagnięce z jogurtem z miętą

DESERY

Magiczne słodkości – oskarowy wybór mono deserów / Kokosowa Pannacotta, galaretka szampan. Blue Coracao / Mus Velvet, krokant biała czekolada, kawior pomarańcza / Cremoux gorzka czekolada, Kahlua, jeżyna / Mus malina, miód gryczany. silver biszkopt / Owoce

MENU BALU DZIECIĘCEGO

Mini kanapeczki z szynką i serem
Jeżyki owocowe z winogronami i serem
Myszki z jajek
Biedroneczki z szynką
Ptysie z bitą śmietaną
Mini eklerki z kremem waniliowym
Żelki, M&M, lizaki Chupa Chups
Mini burgery
Mini pizza
Kukurydza z masłem

STACJE LIVE

Chlebek Gua Boa | od 21:00

Chlebek Gua Boa z wieprzowiną, warzywami, kurczakiem, wołowiną
Do wyboru podane z orzeszkami, kolendrą, sosem słodko – ostrym, teriyaki, BBQ, sojowo – musztardowy.

Krewetki  | od 22:30

Krewetki Tygrysie przygotowywane na zamówienie z sosem kremowo – sojowym z chrupiącymi warzywami

Sushi | od 0:30

Stacja California Sushi rolls, Futomaki, Vegge roll, Uramaki, Kami maki - maki w papierze sojowym
Sosy i dodatki: Kabayaki, słodki sos sojowy, Spicy mayo, pikantny japoński majonez, Imbir marynowany, Wasabi

Wołowina Black Angus | od 1:30

Wołowina Black Angus pieczony ryb eye i antrykot podany z sosami-pieprzowy, czerwone wino oraz masło truflowe i ziemniakami confit zapiekanych z serem Grana Padano

OPEN BAR

Wódka Ostoya, Ballantines, Chivas Regal, piwo beczkowe Żywiec, wino białe i czerwone, wino musujące /  Kawa, herbata, woda niegazowana, soki owocowe, napoje gazowane: C

oca Cola, Sprite, Kinley / O północy kieliszek szampana G.H.Mumm

KOKTAJLE 

Ice French 75
Beefeater Spritz
Gin & Tonic
Mojito
Cuba Libre
Chivas Old Fashioned
Whisky Sour
Mountain Breeze

 

Na etapie dokonywania rezerwacji prosimy o informację o ewentualnych alergiach lub dietach specialnych

Organizacja i sposób serwowania posiłków może ulec zmianie zgodnie z aktualnymi rekomendacjami MR i GIS. Hotel zastrzega sobie także prawo do zmiany formy serwisu posiłków ze względu na liczbę przebywających w hotelu Gości. Pakiet rozpoczyna się kolacją sylwestrową w dniu przyjazdu i kończy noworocznym śniadaniem w dniu wyjazdu. Hotel zastrzega sobie prawo ewentualnej zmiany poszczególnych składników menu wynikającej z dostępności. Menu dostępne dla całego stolika.

Warto wiedzieć

WAŻNE INFORMACJE DOTYCZĄCE KOLACJI SYLWESTROWEJ:

Impreza sylwestrowa odbędzie się w godz. 20.00-4.00

Miejsca przy stoliku przydzielane są w zależności od kolejności dokonywania rezerwacji.

 

Aby świadczyć usługi na najwyższym poziomie, Serwis wykorzystuje pliki cookies zapisywane w pamięci przeglądarki. Szczegółowe informacje na temat celu ich używania oraz możliwość zmian ustawień plików cookies znajdują się w Polityce prywatności.
Klikając AKCEPTUJĘ WSZYSTKIE, wyrażasz zgodę na korzystanie z technologii takich jak cookies i na przetwarzanie przez Hotel Narvil Sp. z o.o., Czesława Miłosza 14 A, 05-140, Serock Twoich danych osobowych zbieranych w Internecie, takich jak adresy IP i identyfikatory plików cookie, w celach marketingowych (w tym do zautomatyzowanego dopasowania reklam do Twoich zainteresowań i mierzenia ich skuteczności). Zmiany ustawień plików cookies możesz dokonać w ustawieniach.

Zarządzaj ustawieniami dotyczącymi prywatności
Pliki cookies niezbędne do funkcjonowania strony

Pliki cookies niezbędne do działania usług dostępnych na stronie internetowej, umożliwiające przeglądanie ofert, dokonywanie rezerwacji, wspierające mechanizmy bezpieczeństwa m.in: uwierzytelnianie użytkowników i wykrywanie nadużyć.

Pliki cookies analityczne

Pliki cookies umożliwiające zbieranie informacji o sposobie korzystania przez użytkownika ze strony internetowej w celu optymalizacji jej funkcjonowania, oraz dostosowania do oczekiwań użytkownika,

Pliki cookies marketingowe

Pliki cookies umożliwiające wyświetlanie użytkownikowi treści marketingowych dostosowanych do jego preferencji, oraz kierowanie do niego powiadomień o ofertach marketingowych odpowiadających jego zainteresowaniom, obejmujących informacje dotyczące produktów i usług administratora strony i podmiotów trzecich.

Twoje preferencje nie zostały jeszcze zapisane